  
	Diétás Áfonyás fagyi kókusszal 
	Az áfonya kékes-piros színét adó antociánok, serkentik a kollagénszintézist,ami a kötőszövetek és bőr egészségének fenntartásához, rugalmasságához szükséges. Vitaminjai A-, B1- C- és D hozzájárulnak a szervezet erősítéséhez,serkentik a véráramlást,erősíti az érfalakat,a látást,hozzájárulnak a csontok egészséges fejlődéséhez és karbantartják a cukorbetegséget. 
	A kókusz segít fenntartani a vércukor szintet,megőrzi a bőr és véredények rugalmasságát,erősíti a csontozatot,megelőzi a vérszegénységet, ellazítja az izmokat és segít a magas vérnyomás leküzdésében. Ideális a testsúly megőrzésében. 
	A két gyümölcs együtt hatásosabban védi, erősíti immunrendszerünket, cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is kitűnő finomság és gyorsan elkészíthető. 
	Nagyon gyorsan elkészíthető és finom. 
	Hozzávalók: 
	20 dkg áfonya 
	1 dl (kis pohár) natúr joghurt 
	1 evőkanál kókuszreszelék 
	2 evőkanál édesítő (nádcukor) vagy 1 evőkanál méz 
	A  hozzávalókat  turmixgépben összekeverem majd lehűtöm. 1-2 óra múlva fogyasztható. 
	  
 |