Diétás Áfonyás fagyi kókusszal
Az áfonya kékes-piros színét adó antociánok, serkentik a kollagénszintézist,ami a kötőszövetek és bőr egészségének fenntartásához, rugalmasságához szükséges. Vitaminjai A-, B1- C- és D hozzájárulnak a szervezet erősítéséhez,serkentik a véráramlást,erősíti az érfalakat,a látást,hozzájárulnak a csontok egészséges fejlődéséhez és karbantartják a cukorbetegséget.
A kókusz segít fenntartani a vércukor szintet,megőrzi a bőr és véredények rugalmasságát,erősíti a csontozatot,megelőzi a vérszegénységet, ellazítja az izmokat és segít a magas vérnyomás leküzdésében. Ideális a testsúly megőrzésében.
A két gyümölcs együtt hatásosabban védi, erősíti immunrendszerünket, cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is kitűnő finomság és gyorsan elkészíthető.
Nagyon gyorsan elkészíthető és finom.
Hozzávalók:
20 dkg áfonya
1 dl (kis pohár) natúr joghurt
1 evőkanál kókuszreszelék
2 evőkanál édesítő (nádcukor) vagy 1 evőkanál méz
A hozzávalókat turmixgépben összekeverem majd lehűtöm. 1-2 óra múlva fogyasztható.
|