  
	Paradicsomos, halas  tészta olaszosan 
	Hozzávalók: 
	3-4 nagyobb paradicsom 
	1 halkonzerv(ne legyen tonhal) 
	1 kis üveg olívabogyó 
	2-3 gerezd fokhagyma 
	babérlevél (őrölt) 
	bazsalikom, 
	oregánó, 
	olívaolaj, 
	10-15 dkgsajt 
	spagetti tészta 
	A tésztát feltesszük főni, közben egy kis olívaolajon az apróra vágott paradicsomot elkezdjük párolni a babérlevéllel. Amikor a paradicsom szétfőtt, beletesszük a fokhagymát, lepasszírozzuk és hozzáadjuk a többi fűszereket. A halat egy tálban villával áttörjük, rátesszük az olívabogyót és összekeverjük a kifőtt tésztával.  A tetejére öntjük a paradicsomszószt, s megszórjuk reszelt sajttal. 
	  
	  
	  
 |